Orphee

"Ik ben zo dankbaar dat Els van Equifeather mijn allerliefste Paco terug goed in zijn vel liet voelen! Deze zomer zijn we op trektocht geweest, waardoor hij vele kilometers heeft moeten maken. Hij was erna enorm stijf en gevoelig op sommige plaatsen. Door de fantastische massage die hij kreeg van Equifeather heb ik nu terug een ontspannen paard dat vloeiend door zijn lichaam beweegt. Paco genoot ook ten volle van zijn behandeling. Zelf heb ik ook kunnen meegenieten door mijn paard zo te zien! Hij gaf zich helemaal over in de handen van Els. Ik kan haar alleen maar aanraden. Je krijgt er een gelukkig en ontspannen paard voor terug!"

Julie

"Els neemt echt haar tijd om je paard helemaal te behandelen van top tot teen. Niet enkel de probleemzone maar gans je paard wordt gescreend. Zo weet je zeker dat er geen spanningen over het hoofd gezien worden. Achteraf kreeg ik ook een zeer uitgebreid verslag dat mijn verwachtingen overtrof. Dank je wel Els!"

Sarah

"Als paardenosteopaat raad ik Equifeather aan om je paard lekker los te krijgen in de spieren! Ik merkte aanzienlijk veel verschil in het rijden met Delaila na de behandeling van Els. De massages die Els geeft zijn niet alleen een verwenmoment voor je paard, maar vormen tevens een meerwaarde na een osteopathiebehandeling." 

Nicoline

"Els heb ik leren kennen als een enorm zorgzaam persoon met een zachte, positieve energie. Deze energie voel je ook tijdens de behandelingen. Toen ze mijn paarden behandelde, kon ze me duidelijk uitleggen wat ze ondervond. Ook zag ik de paarden algauw spanning loslaten en genieten van hun massage. Els' geduldige aanpak zorgt ervoor dat paarden met extreme problemen ook kunnen loslaten en ontspannen. In de toekomst komt zij zeker terug om mijn paarden te ondersteunen in een goed en gezond leven."

Kseniya

"Als professionele revalidatietrainer krijg ik heel vaak paarden over de vloer die fysieke en mentale moeilijkheden ervaren. Hierdoor is het zeer belangrijk om me te laten bijstaan door professionals die weten hoe ze de paarden dat extra zetje kunnen geven. Sportmassage is voor mij de ideale ondersteuning bij de trainingen. Het zorgt ervoor dat we veel rapper resultaten kunnen boeken. Els is een van de professionals met wie ik heel graag samenwerk. Ze weet hoe ze paarden zowel fysiek als mentaal kan helpen. Daarnaast weet ze zelfs de meest zenuwachtige paarden te kalmeren en spanningen verdwijnen als sneeuw voor de zon tijdens een behandeling. Mijn eigen paarden genieten eveneens op een regelmatige basis van een heerlijk ontspannende, onderhoudsbehandeling van Els. 
Een absolute aanrader!"